vineri, 15 august 2014

Despre influenta hranei si ZAHARULUI asupra capacitatilor extrasenzoriale


MATRICEA DE SORGINTE ZAHAROASĂ


Articol de: Peggy Black și 'Echipa'
Preluat din Revista Spirit of Ma’at
Suntem aici pentru a vă onora, a vă sprijini, precum și pentru a vă potenţa calităţile şi, totodată, a vă spori puterile, astfel încât voi să vă reamintiţi şi să vă însuşiţi abilităţile şi înzestrările multidimensionale, pe măsură ce vă activaţi Sinele aferent corpului de Lumină.
Dimensiunea materială asupra căreia sunteţi concentraţi constituie numai un aspect al Sinelui vostru divin. Cu toate acestea, trupul material este cel care vă ancorează conştiinţa divină, în această realitate. Densitatea şi nivelurile de inconştienţă vă pot copleşi. Totuşi, vă încurajăm să perseveraţi în procesul de extindere a conştienţei şi de transcendere a limitărilor dobândite.
În calitate de fiinţă multidimensională, dispuneţi de toate darurile sau abilităţile pe care le-aţi calificat drept percepţii paranormale sau extrasenzoriale: telepatie, clarsimţire, claraudiţie, precogniţie, retrocogniţie, psihokinezie, vedere la distanţă, dedublare sau călătorie astrală şi bilocaţie, pentru a numi doar câteva dintre darurile voastre.
Sunteţi o fiinţă vibratorie. Tot ceea ce întâlniţi vă afectează vibraţiile, fie declanşând creşterea, dezvoltarea personală, fie suprimându-vă procesul de reamintire şi expansiune. 
Revendicaţi-vă înzestrările paranormale şi începeţi să vă asumaţi puterea!
Vă adresăm invitaţia de a conştientiza matricea sau câmpul energetic, semnătura energetică a Tot ceea ce Este. 
Astăzi ne vom concentra asupra alimentelor voastre. 
Fiecare obiect şi orice făptură intră în contact cu voi, vă influenţează, prin intermediul semnăturii lor energetice. 
Obiectivul vostru este de a recunoaşte şi de a monitoriza frecvenţele de intrare, pentru a putea şi reuşi să funcţionaţi constant la nivelul optim, al celor mai înalte vibraţii.
Este important ca voi, dar şi semenii voştri, să aveţi această valoroasă conştienţă, dat fiind că omenirea trece într-un nou stadiu de evoluţie – activarea corpului de Lumină şi revendicarea Darurilor. Pe măsură ce propriul câmp de energie, precum şi câmpul energetic şi, totodată, frecvenţele semenilor voştri se sensibilizează şi se rafinează, o parte din alimentele pe care le ingeraţi trebuie să fie eliminate sau consumate cu moderaţie conştientă.
Întrebarea pe care atât voi, cât şi ceilalţi, trebuie să v-o adresaţi, este: 
Oare această hrană creează tensiune, încordare în trupul meu, sau intensifică starea de armonie? Este această hrană grea şi are o vibraţie haotică, sau are o vibraţie subtilă, ordonată, amplificând starea de bine? 
Pe măsură ce atenţia voastră se va concentra asupra acestor întrebări, veţi începe să percepeţi, să conştientizaţi frecvenţele şi tonurile tuturor alimentelor, precum şi modul în care vă afectează trupul. 
Chiar şi cei care vă pregătesc hrana o impregnează cu propriile vibraţii, tonuri şi frecvenţe. Veţi simţi dacă hrana a fost preparată cu dragoste, sau în mod dezinteresat, inconştient, ori chiar cu mânie sau frustrare.
Vom vorbi acum despre zahărul rafinat, din perspectiva vibraţiei, frecvenţei. 
Vă zdruncină; constituie o lovitură pentru corpul fizic şi pentru sistemele care trebuie să îl proceseze. 
Zahărul, în special zahărul procesat, vă modifică starea de spirit şi nivelul de energie, fiind un “drog” acceptat în societatea voastră. 
Zahărul rafinat este una dintre cele mai legale substanţe care dau dependenţă, de pe planeta . De asemenea, e o toxină; trupul material nu a fost conceput pentru a procesa acest fel de vibraţii, această frecvenţă, în fiecare zi.
Chiar pe când vorbim despre acest subiect, amintirile vă trimit imagini şi trăiri dintr-un timp când aţi ingerat vreo formă de zahăr procesat – acea savoare, acele arome delicioase. Adesea, dependenţa de zahăr îşi are începuturile în copilărie iar această dependenţă, pofta, eclipsează înţelepciunea trupului.
Atunci când v-aţi întrupat, când aţi îmbrăcat forma corporală, în calitate de fiinţă multidimensională, vă erau accesibile toate darurile extrasenzoriale. Puteaţi percepe emoţiile celorlalţi, le puteaţi auzi gândurile, cu o intensitate maximă.
Începând de la prima expunere la vibraţiile zahărului procesat, acele simţăminte şi conexiuni intense au fost atenuate, diminuate, „îndulcite”. Aşadar, pe negândite, în mod inconştient, pe măsură ce v-aţi urmat cursul firesc al creşterii, ca fiinţă umană, atunci când emoţiile pe care le percepeaţi ori le trăiaţi, ca fiinţă senzitivă, sau gândurile pe care le receptaţi de la ceilalţi, aveau o intensitate prea mare, ingerarea zahărului, sub orice formă, reprima acele simţăminte extreme, precum şi emisiile puternice de gânduri, provenite de la ceilalţi.
Zahărul vă perturbă câmpul vibraţional; creează un fel de haos în câmpul energetic. 
Vă induce o stare de euforie; îi provoacă fiinţei umane o stare de dezechilibru şi constrânge sistemul corpului să lucreze sub tensiune. Atunci când zahăr procesat este ingerat, trupul intră în alertă, iar semnalele de alarmă sunt activate. Zahărul procesat afectează totodată activitatea creierului şi procesele cerebrale. 
Frecvenţa vibratorie a zahărului este similară muzicii heavy metal şi suprimă vibraţiile subtile ale darurilor voastre extrasenzoriale. Le blochează, le stăvileşte, ca să zicem aşa.
Zahărul a fost inclus în aproape toate alimentele procesate. El constituie o garanţie că fiinţa umană va găsi produsul pe placul său. 
Matricea întemeiată şi susţinută prin zahăr face parte din întreaga voastră societate; acest drog constituie o parte acceptată din viaţă. Este prezent în toate varietăţile de bomboane, în produsele de cofetărie şi patiserie, în dulciurile de orice tip şi sub orice formă. 
Consumate cu moderaţie, zahărul integral, zaharurile naturale, fructoza, au o vibrație mai blândă, alinătoare, aidoma muzicii clasice, pe care trupul o poate asimila.

Înlocuitori naturali ai zahărului:

·       Zahărul nerafinat (brun sau negru), extras prin procedee simple din trestia de zahăr, păstrează în compoziţia sa vitamine şi minerale care lipsesc celui rafinat: potasiu, calciu, magneziu, fosfor, sodiu, fier. Zahărul brun se comportă la fel ca şi cel obişnuit în procesul de preparare a dulciurilor, însă are punctul de topire mai jos, face mai puţină spumă şi este mult mai sănătos decât zahărul rafinat.
·       Mierea de albine neprocesată este singurul aliment care nu se alterează şi este o sursă importantă de vitamine (în special cele din grupa B), minerale şi aminoacizi.
·       Siropul de agave este obţinut din planta cu acelaşi nume originară din Mexic, conţine vitaminele B, C, D, E, calciu, fier, fosfor, magneziu, potasiu, seleniu şi crom. Este recomandat şi diabeticilor datorită poziţiei joase pe scara glicemică. În plus, cantitatea de sirop folosită pentru îndulcirea preparatelor este cu un sfert mai mică decât cea de zahăr.
·       Siropul de orez se obţine din orez brun prăjit, conţine magneziu, fosfor, mangan, potasiu, zinc.
·     Siropul de tapioca (cassava) Rădăcinile de tapioca produc mai multă energie (ca hrană) pe unitatea de teren decât orice altă cultură. Frunzele sale furnizează vitamine şi proteine. Nutriţional, tapioca este comparabilă cu cartoful, numai că aceasta conţine de două ori mai multe fibre şi are un nivel mai ridicat de potasiu.
·       Extractul de stevie (obținut dintr-o plantă, Stevia rebaudiana) este de 300 de ori mai dulce decât zahărul, are 0 (zero) calorii şi indice glicemic 0 (zero), putând fi folosit şi de către diabetici.
·       Siropul de arţar se obţine prin fierberea sevei copacului. Poate fi folosit ca îndulcitor pentru cafea sau ceai, aducând o savoare catifelată sau ca topping pentru vafe, clătite, plăcinte, dar se poate folosi şi ca ingredient al unor sosuri pentru diverse preparate culinare.
·       Fructele proaspete conţin o proporţie ideală a diferitelor tipuri de zaharuri. Consumul de fructe în orice formă (crude, sucuri, salate) este o adevărată relaxare pentru organism, deoarece normalizează glicemia, reglează funcţiile pancreasului, rafinează gustul şi percepţiile olfactive. De asemenea, fructele uscate (stafidele, smochinele, curmalele, caisele deshidratate etc.) sunt un excelent înlocuitor al zahărului. 
(N.Tr. Adaptare  diversificare.ro/alimente/2011/10/de-ce-sa-ne-ferim-de-zahar-si-care-sunt-inlocuitorii-naturali/ )

Societatea voastră este în convulsiile disfuncţionalităţii provocate de zahăr. 
După ani de ingerare a acestui produs, trupul începe să funcţioneze defectuos şi să cedeze; numeroase boli sunt consecinţa unei cantităţi prea mari de zahăr în sistemul vostru. Vă confruntaţi cu diabet, la scară extinsă; în rândurile voastre, se găsesc fiinţe umane supraponderale, în proporţie alarmantă. Ambele situaţii au legătură cu zahărul şi cu incapacitatea trupului de a procesa cantităţile mari de zaharuri pe care oamenii le ingerează zilnic.
Imaginaţi-vă, pentru o clipă, că procesul de evoluție a conștiinței este pe cale să valorifice darurile voastre paranormale multidimensionale.
Cu toate acestea, dacă nu aveţi un cadru de referinţă, sau dacă nu înţelegeţi că aceste înzestrări sunt în curs de reactivare, atunci când veţi percepe emoţiile intense generate de colectivitate sau de cei dimprejur, în virtutea obişnuinţei, primul impuls va fi de a recurge la zahăr sau la vreo altă metodă, cu scopul de a le suprima. 
Cu cât se dezvoltă darurile voastre, cu atât mai pătrunzător veţi simţi emoţiile generate de cei din jurul vostru şi, totodată, nevoia de a le suprima.
Sunteţi alchimişti Aici, în această realitate şi în acest orizont temporal; sunteţi predestinaţi să transmutaţi conştiinţa planetei.
Totuşi, nu vi s-a adus la cunoştinţă că aţi descins pe această planetă pentru a converti, aidoma unor transformatoare, emoţiile şi energiile dense şi distorsionate; nu aţi fost învăţaţi să recurgeţi la instrumentele menite a sublima orice emoţie cu care v-aţi confruntat – fie percepută, fie trăită. Nu vi s-a spus că sunteţi sensibili, că dispuneţi de calităţi telepatice şi empatice, percepând emoţiile celor din jur
Aţi fost însă învăţaţi cum să stăviliţi aceste abilităţi. 
Începeţi să vă onoraţi capacităţile paranormale şi să faceţi tot posibilul pentru a elimina factorii care le perturbă.
Atunci când trăiţi emoţii puternice de teamă, tensiune psihică, îngrijorare, tristeţe sau mânie, care vă covârşesc gândurile şi acţiunile, afectându-vă calitatea vieţii, deprindeţi-vă să vă întrebaţi ce proporţie din aceste emoţii este generată exclusiv de voi înşivă. 
Din observaţiile noastre, vă putem împărtăşi că mai puţin de douăzeci şi cinci procente sunt exclusiv ale voastre. 
Ceea ce s-a petrecut este că voi, în calitate de fiinţe simţitoare, v-aţi conectat la vibraţiile emise şi oferite de ceilalţi, precum şi la conştiinţa colectivă.
Mai degrabă decât să suprimaţi aceste puternice emoţii distorsionate, disonante, pe care le trăiţi, mai degrabă decât să judecaţi aceste emoţii, precum şi pe ceilalţi, pur şi simplu revendicaţi-vă abilităţile de alchimişti, pentru a le transmuta.
Utilizaţi-vă instrumentele, recurgeţi la sunet, cu scopul de a exprima şi de a elibera orice fel de emoţii trăiţi – atât ale voastre, cât şi cele percepute prin conexiune. Acesta este serviciul divin, activitatea în slujba Întregului, pentru a cărei înfăptuire aţi descins Aici.
Simțiți aceste emoţii distorsionate în corpul vostru fizic şi, în parteneriat cu conştiinţa voastră divină, în calitate de fiinţă multidimensională de Lumină, aveţi dreptul din naştere şi, totodată, responsabilitatea de a le transforma şi de a le substitui prin emoţiile ordonate ale iubirii, bucuriei, recunoştinţei şi aprecierii, precum și ale iertării şi compasiunii. 
Apoi, transformaţi ceea ce trăiţi voi înşivă, precum şi orice aspect al conştiinţei colective sau emoţiile pe care le-aţi receptat.
Cu siguranţă, toată lumea va avea de câştigat.
Începeţi să observaţi ce consumaţi, având rolul de a stăvili sau reprima darurile şi abilităţile voastre autentice. 
Îndepărtaţi orice judecată aţi putea nutri, cu privire la cei care nu v-au învăţat sau nu au îngăduit valorificarea acestor înzestrări şi integrarea, dezvoltarea lor, pe parcursul copilăriei. Acţionaţi acum! 
Nu afirmăm că nu ar trebui să vă mai înfruptaţi vreodată din zahăr; doar vă invităm să conştientizaţi când recurgeţi la această substanţă, cu scopul de a suprima anumite emoţii. 
Începeţi să limpeziţi cămara emoţională. Însuşiţi-vă abilitatea de a converti orice formă de energie densă.
Sunteţi nemăsurat de puternici. 
Sunteţi curajoşi şi temerari, prin actul de a fi Aici, pe planeta voastră, Pământ, în aceste vremuri de mari oportunităţi, dar şi provocări. 
Vă invităm să vă onoraţi pe voi înşivă, drept adevărate Fiinţe de şi dintru Lumină. 
De fiecare dată când transformaţi energia densă, voi adăugaţi mai multă conştienţă a Luminii, atât colectivităţii, cât şi vouă înşivă. 
Suntem recunoscători să împărtăşim aceste grade sporite de conştientizare, aceste niveluri superioare de conştienţă cu voi, pe măsură ce vă asumaţi propria magnificenţă.
‘Echipa’
©2014 Peggy Black All Right Reserved. 

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro