sâmbătă, 15 februarie 2014

Sonoterapie genitala

Sonoterapie genitala

Grupajul de mai jos va ajuta pentru curatare si vindecare in zona organelor sexuale si  o noua viziune armonioasa asupra Vietii.







Frecventa 639Hz apartine Solfegiului celor 6 frecvente , deasemeni cunoscut ca Solfegiul frecventelor Antice. Frecventa 639Hz  este ce a de a patra frecventa din sase si este asociata in special cu relationarea 

Tonurile din Solfegiul frecventelor Antice par a fi fost utilizate in cantece gregoriene antice, despre care biserica a declarat a fi fost pierdute. Cantecele si tonalitatile lor speciale raspandesc minunate si nesfarsite binecuvantari maselor. Se pare ca aceste frecvente puternice au fost descoperite de Joseph Puleo, medic naturist si unul dintre fitoterapeutii americani de exceptie.


Folosiți tonurile solfegiu ca pe un "instrument", ca o "permisiune" de vindecare. Intotdeauna dvs. sunteti sistem / terenul de reflecție / manifestare a realității exterioare. Sunteti singurul care afirmă intenția de a fi vindecat sau nu !










Freceventa 741Hz apartine Solfegiului celor 6 frecvente , deasemeni cunoscut ca Solfegiul frecventelor Antice. Frecventa 741Hz  este ce a de a cincea frecventa din sase si este utilizata  pentru a spori intuitia.

Frecventa 852Hz este cel de-al saselea ton din sase, reprezentand reintoarcerea la Ordinea Spirituala si Iubire neconditionata.






Acum va rog sa reascultati filmul nr 3 din prezentul grupaj, SEXUAL CHAKRA ACTIVATION with OCEAN DRUM.....

si acum: 


Sa va fie de folos !

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro