sâmbătă, 21 ianuarie 2012

2012 (primul patrar IUBIRE de SINE) Arhanghelul Gabriel

prin Ron Backer
http://childrenoflight.com/overview_2012.htm


Preaiubiti Copii ai Luminii, dupa cum stiti ne numim Gabriel si, ca intotdeauna, suntem foarte fericiti sa ne aflam in prezenta voastra Divina. Ne aflam aici pentru a va vorbi despre anul 2012.
Un an al „Pregatirii pentru serviciu, al iesirii din iluzia Iluminarii si al Inceputurilor si Sfarsiturilor”.


Cele trei elemente la care tocmai ne-am referit includ: pregatirea pentru serviciu, care reprezinta concentrarea atentiei constiintei sufletului, tinta catre care va indreptati cu totii, pornind de pe diferite niveluri de pregatire… procesul iesirii din iluzia vechii paradigme a impactului iluminarii asupra constiintei sufletului, aflate in curs de dezvoltare… si un timp al inceputurilor si incheierilor importante.
Acesta este un an in care corpurile emotional si mental incorporeaza un inteles al scopului divin, pornind de la impactul integrarii Planului Divin, intr-un spatiu al realitatii si intelegerii. Acest an va constitui cu adevarat inceputul tuturor acestor lucruri. Va constitui inceputul a ceva ce nimeni nu a mai cunoscut pana acum.
Ca de obicei, vom imparti anul in 3 perioade, a cate patru luni.
Purificare prin iubire de sine
Iubire planetara sau iubirea unul fata de celalalt
Iubire divina, prin trecerea in serviciul lumii


Primul patrar va constitui un proces de purificare. Acest lucru implica, de fapt, a invata sa iti iubesti Sinele intr-un mod mai profund, dinlăuntru spre afara.
Asta inseamna dezvoltarea unei relatii foarte personale, cu pregatirea pentru lucrarea pe care o aveti de facut.
Astfel, corpurile fizic, emotional si mental se vor curata, pe masura ce va contectati mai deplin la primul portal al inimii (aflat in partea de jos a sternului).

Aceasta va va conduce intr-un punct focal al primului portal al inimii – libertatea de a alege si discernamantul de a contribui la dezvoltarea constiintei individuale… trecerea de la judecata la discernamant, capacitatea de a vedea toate posibilitatile care sunt disponibile din perspectiva unui simt interior al conectarii la adevarata Sursa, conexiunea voastra Divina.
In aceasta perioada veti invata cum sa va concentrati pentru a crea o relatie de iubire cu sine.


Astfel va veti pregati pentru urmatorul patrar, care are de-a face cu Iubirea Planetara sau Iubirea unul fata de celalalt. Acesta reprezinta pentru planeta un ciclu cosmic al iubirii. Se refera la trecerea prin cel de-al doilea portal al inimii, care implica crearea in cadrul relatiilor, a unor experiente ale conectarii reale, care sa transforme vechile atasamente.
Toate acestea se refera la intreaga lume, la oamenii care continua sa isi gaseasca locul in lucrarea pe care o au de facut. Al treilea patrar implica relatia cu serviciul unul fata de celalalt, Iubirea Divina, cu conexiunea Vointei Divine orientata in afara, in serviciul lumii.
Primele patru luni se refera la relatia cu sine

Urmatoarele patru luni se refera la relatiile cu ceilalti.

Ultimele patru luni au de a face cu iesirea in lume, spre a servi in consens cu Vointa Divina.
Aceasta va determina o incheiere mai deplina a dualitatii (pe care majoritatea oamenilor nu o inteleg prea bine, in aceasta etapa de dezvoltare), incetarea nevoii de dualitate (opozitia a doua laturi ale aceleiasi probleme din frica, autoaparare, judecata si rusine)
Pe masura ce veti invata complet cum sa va iubiti unul pe celalalt, incepand cu Sinele vostru, veti intra intr-o perioada de purificare,. Aceasta va pune capat iluziilor corpului, dorintei, care va mentine captivi in atasamente si jinduire… si depinde de ceea ce se intampla in afara, pentru a determina cine alegeti sa fiti si sa faceti.

Aceasta noua intentie a Iubirii de Sine incepe sa se manifeste, poate pentru prima data, la nivelul intregii planete, Planul Divin capatand astfel, intr-un un anumit fel, un efect real. Aceasta va determina o restructurare care va fi intr-adevar „ sfarsitul lumii asa cum o stim”.
Ati cunoscut vieti in care ati creat prin intermediul miturilor voastre ale fricii, ale binelui/raului si ale recompensei/pedepsei… ceea ce v-a mentinut intr-o constiinta a supravietuirii. Acum va fi vorba despre dezvoltarea capacitatii de a va exercita adevarata libertate de a alege fara prejudecati, dar dupa o evaluare si cu discernamant in privinta a ceea ce va serveste voua si binelui general al intregului.
Nu va mai fi vorba despre bine si rau, determinate prin judecata. Crescand in directia unor adevaruri mai profunde, veti putea sa dezvoltati o relatie de calitate cu sinele, o relatie in care depindeti de conexiunea adevarata cu Sinele interior.
Va fi o perioada a inspiratiei, a dobandirii cunoasterii modului in care se fac lucrurile, a folosirii imaginatiei si a gasirii indrumarii in starea voastra de vis, care implica implinirea iubirii de Sine. Pentru a–ti cunoaste Sinele, trebuie sa poti sa dezvolti o constiinta.
Exista o diferenta intre a privi in afara prin prisma regulilor binelui si raului… si a privi spre interior catre propriile principii si valori, pentru a avea discernamant in alegeri, pentru a-ti negocia in interior propriile nevoi si limite, tinand cont de drepturile egale ale celorlalti.
Daca va indreptati in aceasta directie, veti iesi din spatiul nevoii de judecata, intrand in constiinta si dobandind capacitatea de a opera prin metoada incercarii si a greselii, pentru a invata din propriile greseli si a va rafina libertatea de alegere… pentru a va dezvolta in mod real capacitatea de a va asuma responsabilitatea. Astfel, dobanditi darul alegerii libere, care ii este menit fiecarui individ.
Numai ca asta nu se poate intampla, atunci cad sunteti prinsi in judecata sau frica, sau in jocul dintre bine si rau, proiectate de catre „constiinta de turma”.

Acest prim patrar va constitui inspiratia acestei iubiri de sine, care apare in urma dezvoltarii contactului cu natura voastra intuitiva. Acest lucru se va intampla din ce in ce mai mult, pe masura ce sufletul intra in contact cu personalitatea.
Va fi mai degaraba un proces de invatare interioara si nu unul focalizat spre exterior.
Majoritatea gandurilor voastre conditionate se bazeaza pe ceea ce se intampla in afara voastra si nu pe alegerile pe care e nevoie sa le faceti, care sunt bazate pe adevarul vostru interior. Veti invata sa evaluati, prin intelegerea mai clara a nevoilor voastre.
Prin deschiderea mai deplina a acestui prim portal al inimii, veti invata sa iesiti din constiinta supravietuirii si sa patrundeti in constiinta Creatorului.

In plan fizic, veti resimti multe miscari si schimbari energetice in partea de jos a corpului. Vor continua sa fie scoase la iveala reziduurile problemelor de supravietuire din chakrele inferioare (probleme de siguranta, securitate si supravietuire, emotii ranite si credinte limitative, care nu au fost ingrijite si rezolvate).
Va exista activitate in zona inferioara a inimii, langa stern, atunci cand energia se va deplasa in jos, pentru purificarea primei chakre, de la baza coloanei vertebrale.

Problemele legate de supravietuire vor aparea si vor fi reflectate si de lumea din jurul vostru… Au inceput deja sa apara, dar odata cu trecerea anului,se vor exacerba. Veti vedea asta intamplandu-se in jurul vostru. Nu va indoiti de existenta unui scop. Are legatura cu iluminarea, prin iesirea din iluzie (deveniti constienti de ceea ce NU functioneaza si este in afara echilibrului). Are legatura cu renuntarea la miturile legate de faptul ca altcineva este sursa implinirii voastre. NU ESTE. Asa ca iluziile care vi se vor revela sunt determinate de ceea ce mai pastrati inca in subconstient.
Chiar si numai aceasta transformare va fi egala cu sfarsitul istoriei, asa cum o stiti – o istorie in care mitul sinelui isi are sursa in afara, in fizic, ca principal obiect al atentiei. Cautarea iubirii din partea unui element exterior voua nu va da roade.
Va exista multa confuzie in lumea exterioara, in ceea ce priveste fiecare tara. Vedeti deja aceasta prabusire accelerandu-se in multe parti ale lumii – cum ar fi problemele cu care se confrunta in prezent Europa. Cu cat va fi pierduta mai mult iluzia, cu atat mai multa atentie se va intoarce spre sine. Ati fi intelepti daca v-ati pune intrebarea, mai bine mai curand decat mai tarziu „Ce anume creaza problema din viata mea – problema care contribuie la dezechilibrul din lumea care ma inconjoara?” Ceea ce veti face pentru a aborda raspunsul la aceasta intrebare, reprezinta primul pas in spatiul puterii si al schimbarii vindecatoare.

SUA trec prin acelasi proces de pierdere a iluziei si acesta va deveni si mai intens in 2012. Este o pregatire, deoarece dezechilibrele sistemului, asa cum l-ati cunoscut pana acum, vor continua sa va dezvaluie ce anume nu este eficient sau ce este gandit fara a pune pret pe alegeri.
Starea de vis va deveni mai importanta pentru inspiratie, in aceste cazuri. Totul se intampla pentru a va incuraja sa atingeti o concentrare interioara, care sa va inspire actiunile orientate catre exterior. Orice conflicte de care nu va ocupati in starea de trezie vor aparea si in starea de vis.

Asta se intampla pentru ca sa va puteti confrunta cu aceste energii, atat pe plan fizic cat si astral (a 4-a dimensiune care este accesata in timpul somnului). Aici se conecteaza cel mai usor subconstientul cu mintea constienta, in cazul oamenilor aflati in aceasta etapa a evolutiei voastre. S-ar putea sa existe situatii in care sa percepeti lumea exterioara ca fiind mai mult un vis, in comparatie cu natura intensa a starii voastre de vis.
De exemplu, mitul lui Adam si al Evei nu reprezinta nimic mai putin decat separatia de sursa spirituala si caderea in capacana lumii exterioare, ca fiind singura sursa a implinirii. Prinsi in capacana si supravietuind, in locul unei conexiuni interioare.
Acum incepeti sa iesiti din visul lui Adam, ceea ce va va extinde starea de vis si cunoasterea intuitiva. Veti vedea ca din ce in ce mai multi conducatori si oameni din domeniile de conducere (economic, politic, religios sau structuri sociale) incep sa actioneze mai activ, ca urmare a trezirii simtului lor intuitiv.

Asta va aduce iesirea din iluzie a multor mituri si abordari vechi. De exemplu, sistemul economic isi va scoate la iveala propria iluzie, atunci cand veti trece prin purificarea indivizilor din intreaga lume. Veti vedea si mai multe lupte intre perspective si abordari opuse. Asta, datorita acelora care nu vor sa renunte la controlul asupra vechii abordari a vietii.
Oricum, in ciuda rezistentei, ati inceput deja sa vedeti cat de usor a fost sa se obtina impactul asupra unor forme exterioare. Ati vazut-o in Orientul Mijlociu si in protestele de pe Wall Street. Oamenii incep sa se trezeasca si sa spuna ca anumite lucruri nu mai sunt acceptabile.
Este un pas important, deoarece oamenii trebuie sa se trezeasca in iubire si pretuire de sine… si sa nu mai vrea sa fie oi fara putere sau voci (asemenea unor copii raniti, care nu si-au asumat responsabilitatea pentru ei insisi si pentru lumea care ii inconjoara)
Visul American a inceput ca o celebrare a indivizilor care au grija de sine, pentru a-si crea propriul vis si propria viziune. Va veti confrunta cu modul in care acest „vis” a devenit o iluzie, in manifestarile de dezechilibru care rezulta din lipsa de iubire de sine.
Va exista o acutizare a bolilor aferente zonei inferioare a corpului, ca o reflectare a distorsiunilor dezordinii care a cuprins sau a sprijinit multe sisteme, cum ar fi cele economice.
Vor iesi in fata si mai multi oameni, pentru a sugera solutii mai profunde pentru problemele cu care va confruntati – ceea ce face de asemenea parte din purificare. Oricum, in aceasta perioada va fi vorba doar despre o introducere. Inspiratia si inceputul, pe masura ce intuitia voastra incepe sa se trezeasca.

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro