sâmbătă, 28 august 2010

Iti reamintesti cantecul tau? TRADITIILE despre esenta umana a fiecaruia dintre noi


Adanc in sufletul nostru fiecare dintre noi ne cunoastem profund; fiecare stim ca rezonam cu un nume, simplu si minunat, ca avem frecvente personale, sunete interioare specifice asa cum, pentru cei din jur, avem mirosul nostru specific si gustul specific .........
Mai jos va redau aspecte traditionale care sper sa va aduca o noua lumina si intelegere a semenilor nostrii si adevarurilor umane

"Cand o femeie dintr-un anume trib african stie ca este insarcinata, ea se duce in pustie cu câţiva prieteni şi împreună se roagă şi mediteaza până când aud cântecul copilului.

Ei recunosc că fiecare suflet are o vibratie proprie care îşi exprimă aroma unica si scopul. Apoi Femeia se acordeaza la melodie si ei o canta cu voce tare.

Apoi se vor întoarce la trib si vor canta cantecul celorlalti. Atunci când copilul se naşte, comunitatea se adună şi îi cântă copilului cantecul lui.

Mai târziu, când copilul merge la scoala, satul se aduna si îi cântă copilului cantecul lui. Atunci când copilul trece prin iniţierea apre maturitate, din nou, oamenii vin şi cântă împreună.

În momentul căsătoriei, persoana îsi aude cantecul.

În cele din urmă, atunci când sufletul este pe cale de a trece din această lume, familia şi prietenii se adună la patul persoanei, aşa cum au făcut la naşterea lui si îi cântă persoanei pentru viaţa viitoare.

Dacă în orice moment în timpul vieţii sale o persoană comite o crimă sau un act social aberant , individul este chemat in centrul satului şi oamenii din comunitate formeaza un cerc în jurul lui apoi ei îi cântă cântecul. Tribul recunoaşte că o corecţie a comportamentului antisocial nu este pedeapsa ci este iubirea si amintirea propriei identitati.

Când îti recunoşti propriul cantec, nu ai nici o dorinta sau nevoie de a face ceva care sa raneasca pe altcineva."

Un comentariu:

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro