duminică, 29 aprilie 2012

Lucrul cu Nivele de ADN corijeaza karma personala - Simfonie de lumina, culoare si sunete

Va reamintesc metoda kryon de remodelare a inregistrarilor akashice personale, inclusiv remediere in plan subtil a karmei, pe care o puteti gasi la adresa ;

http://energiavindecatoareaculorilor.blogspot.com/2009/07/metoda-kryon-de-remodelare-fiintei.html


In timpul folosirii mantrelor pe nivelurile ADN se pot vizualiza simbolurile lor .

Aveti mai jos o simfonie de lumina, culoare si sunete :

ADN-ul are 12 nivele. Fiecare nivel are 2 elemente, cele pe care le puteţi vedea în patru dimensiuni (dublă spirală) şi pe care noi le vom numi nivelul de la bază. Cu toate că baza (cel mai de jos) şi vârful (cel mai de sus) nu au însemnătate din punct de vedere interdimensional, ne vom folosi de această convenţie, pentru a vă face o idee despre locul unde se află. Este la bază. Despre cele două elemente ale acestui nivelul vom spune că sunt laturile scăriţei, conectate printr-o chimie de care sunteţi conştienţi, care leagă cele 2 elemente şi creează legăturile. Peste acest nivel, mai sunt 11. Deci, sunt 12 nivele cu 24 de elemente. Fiecare nivel, chiar şi cele interdimensionale, au două laturi. Ele sunt echilibrate foarte asemănător celor pe care le puteţi vedea. Cele 12 nivele ale ADN-ului sunt grupate în 4 grupuri a câte trei nivele fiecare. Al treilea nivel din fiecare grup reprezintă catalizatorul primelor două nivele din grupul respectiv.

În ADN sunt nivele care sunt active şi nivele care aşteaptă să fie activate. Sunt nivele care sunt doar informaţionale şi stabilesc o etapă. Sunt de asemenea nivele care reprezintă doar “potenţial înmagazinat” precum bateriile care aşteaptă să fie folosite. Sunt unele care chiar comunică. O parte a divinităţii voastre este cuprinsă în ceea ce voi numiţi ADN. Şi acesta este adevărul.

GRUPUL 1 – GRUPUL DE BAZĂ

(Cuprinde elementele fricii, valorii de sine şi este important pentru evoluţia voastră în ansamblu)

Keter Etz Chayim – înseamnă “Copacul vieţii” şi este Genomul Uman

Torah E’ser Sphirot – înseamnă “Planul Divinităţii” sau “Planul Legii” şi reprezintă echilibrul

Netzach Merkava Eliyahu – este nivelul ascensiunii, nivelului ghizilor spirituali şi reprezintă înţelepciunea maestrului

GRUPUL 2 – GRUPUL DIVINITĂŢII UMANE

Urim Ve Tumim
– descrie imensa putere şi lumină

Aleph Etz Adonai – îl descrie pe Dumnezeu; descrie copacul vieţii.

Ehyeh Asher Ehyeh – înseamnă “Eu sunt ceea ce sunt” şi este nivelul magic

GRUPUL 3 – GRUPUL LEMURIAN

Hoa Yawee Maru – este nivelul Lemurian. În lemuriană acest nivel se numeşte Hoa Yawee Maru şi înseamnă “limbajul natal al ADN-ului”, iar în ebraică se numeşte Kadumah Elohim şi înseamnă “divinitatea revelată”.

Akee Yawee Fractua – este nivelul “Înregistrărilor Akashice”. În lemuriană acest nivel se numeşte Akee Yawee Fractua şi înseamnă “Înregistrarea maestrului/ maeştrilor”, iar în ebraică se numeşte Rochev Ba’a’ra’vot şi înseamnă “Purtătorii Luminii”.

Shechinah-Esh – înseamnă “Flacăra expansiunii”

GRUPUL 4 – GRUPUL DUMNEZEIESC

Va’yik’ra – înseamnă “Chemarea la divinitate” şi este un nivel al acţiunii

Chochmah Micha Halelu – înseamnă “Înţelepciunea Divinului Feminin” şi este nivelul compasiunii pure

El Shadai – înseamnă “Dumnezeu” şi este nivelul “Dumnezeului din interior”, cel mai înalt nivel vibraţional dintre toate

Descrierea pe larg a celor 12 nivele ale ADN-ului

Nivelul 1


Este genomul uman, stratul de ADN pe care îl puteţi vedea şi care reprezintă matricea biologică a Fiinţei Umane. Expune toate procesele chimice 4D implicate în energia voastră vitală. Aici se află toate misterele. Genomul Uman este foarte interesant. Ştiinţa voastră se poate întreba: “De ce sunt atât de multe în ADN-ul vostru care nu au nici un rol?” Ei se uită la gene şi la succesiunea părţilor. Ei se uită la aproximativ trei miliarde de elemente şi părţi! Aceasta este doar un singur nivel. Iar ei se miră că acest nivel al ADN-ului conţine atât de multe care par să nu facă nimic!

Acum, daţi-mi voie să vă întreb înainte de a trece la următoarea idee: Când aţi văzut voi un proces din evoluţia Umană care să creeze un sistem în care să fie multe nimicuri? Răspunsul este: Niciodată. Natura nu lucrează în acest fel. Biologia este foarte eficientă, dacă aţi observat. Aşadar, vă vom spune ceva ce nu am mai spus înainte: În această masă, care de multe ori e numită ADN-ul inutil, există un tipar. Are legătură cu comunicarea cu nivelul 6… nivelul magic.

Nivelul 2


Al doilea nivel este un nivel interdimensional pe care îl simţiţi cu toţii. Este dificil de explicat aceasta, dar acest nivel are un nume şi o culoare specifică, circulă în interiorul şi în afara dimensiunii a patra. Da, este interdimensional, dar are caracteristici care interferează cu ADN-ul vostru 4 D. Voi puteţi descrie acest nivel ca intuiţie… un nivel care este totodată responsabil pentru frică, bucurie şi iubire şi reacţiile pe care aceste emoţii le poartă spre nivelul de la bază. Este interdimensional şi atinge nivelul 4D pe care îl puteţi vedea şi care se numeşte genomul Uman.

Este nivelul care trebuie rescris odată cu statutul de ascensiune. Este nivelul viitorului şi trecutului vostru. Este nivelul care este pregătit pentru a fi rescris şi chiar reproiectat şi reactivat. Al doilea nivel ţine mult de emoţii. Este interdimensional, dar voi îl înţelegeţi, deoarece acesta este locul unde voi “simţiţi”. Câteodată este sentimentul de furie sau îngrijorare şi câteodată este sentimentul de iubire. Câteodată este experienţa iubirii de Dumnezeu. Este nivelul emoţiei. Vă rugăm să vă gândiţi, emoţiile afectează reacţiile chimice? Răspunsul este un evident da. Îngrijorarea, iubirea, furia şi drama vor afecta în mod drastic biologia voastră. Deci al doilea nivel este nivelul cheie pentru echilibru.

Nivelul 3


Nivelul trei este catalizatorul pentru primul şi al doilea nivel. Este ceea ce noi numim nivelul ascensiunii. Este cel care este cel mai aproape de Spirit. Nivelul ascensiunii este de asemenea asociat cu o parte a corpului. Glanda Pineală reprezintă comunicarea cu nivelul ascensiunii (nivelul trei) al ADN-ului. Ce se întâmplă cu nivelul al treilea? Prin comunicarea pineală se modifică primul nivel (nivelul biologic) şi nivelul al doilea (nivelul emoţional). Când începeţi să conectaţi pinealul şi elementele comunicării acestuia cu al treilea nivel, acea parte care era inactivă va fi reactivată, iar glanda pineală va începe din nou să crească.

Nivelele 4 şi 5


Nivelul al patrulea trebuie să fie întotdeauna luat în consideraţie împreună cu cel de-al cincilea. Cele două nivele împreună reprezintă esenţa expresiei voastre (viaţa voastră prezentă pe pământ) şi divinitatea voastră pe planetă. Ele reprezintă “numele” cristalului din înregistrările Akashice. Nivelele patru şi cinci înseamnă: Atributul de bază şi cel mai important atribut spiritual este copacul vieţii, care este familia. Este un grup divin, cel care vorbeşte cu îngerii. Acest grup divin, parte a ADN-ului vostru, este cel care exclamă divinitatea voastră acolo unde mergeţi. Este cel care le spune celor din jurul vostru că voi vibraţi mai înalt – că începeţi să vă treziţi. Nu este invadator, ci informativ.

Nivelul 6


V-am spus despre nivelul 1 că nu este primul, ci mai degrabă este în mijloc. Şi acum vă voi spune că nivelul 6 este în mijloc! Aşadar, nivelele 1 şi 6 ale ADN-ului sunt legate în aşa fel încât stau unul peste altul. Trebuie. Nivelele 1, 6 şi 12, toate ocupă acelaşi spaţiu. Când vă aflaţi în al treilea nivel al meditaţiei – cel în care maeştrii au mers pe acest pământ – sunteţi întotdeauna în legătură cu nivelul 6 al ADN-ului. Dintre toate cele 12 nivele, nivelul 6 este cel mai divin nivel al ADN-ului. Este numele lui Dumnezeu şi înseamnă în altă limbă: Eu sunt ceea ce sunt.

Nivelul 7


Al şaptelea nivel vibrează cu aceeaşi armonie ca cei din Telos (Lemurienii din Telos) şi este numit Nivelul Lemurian. Înţelesul lui din limba Lemuriană este dificil de tradus în engleză, pentru că este posibil să nu mai aibă sens. Tonurile care sunt cântate înseamnă lucruri în plus faţă de silabe. Felul în care este cântat creează o tonalitate diferită a informaţiilor. De aceea, este foarte diferit să asculţi şi să citeşti pronunţia numelui acestui nivel. Dar esenţialmente înseamnă: limbajul natal al ADN-ului. Hoa înseamnă patria natală. Yawee înseamnă ADN în lemuriană. Şi Maru înseamnă limbă. Nivelul 7 vibrează. Cu cât vibrează mai sus, cu atât mai repede merge. Cu cât sunt mai multe oscilaţii, cu atât se va dilata mai mult timpul, iar cei din munte vă vor putea întâmpina. Acesta este principalul nivel Lemurian. Este nivelul care poartă sămânţa centrală.

Nivelul 8


Nivelul 8 reprezintă propria voastră Înregistrare Akashică cristalină. Nivelul 8, în ADN-ul vostru interdimensional, conţine întreaga înregistrare a fiecărei vieţi pe care aţi avut-o pe planetă şi tot ceea ce aţi experimentat. Până la acest punct, aşa cum voi mergeţi în 4 D, acest nivel nu a avut o importanţă prea mare, cu excepţia evidentă a energiilor care sunt furnizate pentru contractul vostru şi atributele karmice. Părea să plutească; nu avea importanţă; era util pentru citirea vieţilor trecute şi cam atât. De asemenea, acest nivel v-a dat ceva fobii!

Nivelul 9


Nivelul nouă – nouă reprezintă desăvârşirea, împlinirea. Completează istoria primului nivel. Nivelul nouă este ceea ce lipseşte în primul nivel! Puteţi spune chiar, că nivelul nouă este ceea ce face ca “inutilităţile” din primul nivel să funcţioneze. Şi când puneţi împreună primul nivel cu nivelul nouă, obţineţi un circuit al comunicării cu restul nivelelor interdimensionale. Aceste instrucţiuni situate în ARN, în procent de 97%, sunt seturi de instrucţiuni pentru întregul ADN, nu doar pentru primul nivel. De aceea, nivelul nouă este puntea. Flacăra Expansiunii. Este puntea spre ascensiune, spre vindecare. Este puntea spre perfecţiune şi măiestrie. Este puntea valorii de sine. Este ceea ce încercaţi să găsiţi în Reţeaua Cosmică, pentru că aceasta este energia nivelului al nouălea.

Chiar are propriul sfânt ce îl patronează, St. Germain. Flacăra despre care vorbeam este Flacăra Violet a lui St. Germain. Reprezintă vindecarea, puterea, schimbarea şi activarea. Este singurul nivel din ADN care este conectat la o fiinţă spirituală în acest fel. Este Flacăra Expansiunii şi este puntea către perfecţiune, către cunoaşterea desăvârşită. Într-adevăr, există un nivel al ADN-ului care este responsabil cu conectarea nivelelor biologice la instrucţiunile Universului.

Nivelul unu şi nivelul nouă creează în numerologie un zece. Zece se reduce la unu şi unu reprezintă, din punct de vedere energetic, noul început. Când începeţi să observaţi numerologia ADN-ului şi să faceţi legăturile, puteţi obţine înţelesuri şi mai profunde – informaţii despre ceea ce face un nivel când e combinat cu un altul. Atunci când aplicaţi numerologia de bază la ceea ce v-am dat noi, veţi realiza că nivelele patru şi cinci trebuie întotdeauna să lucreze împreună, deoarece ele sunt un nouă. Şi acest nouă lucrează cu acel nouă pe care tocmai vi l-am dat, care lucrează cu un unu, despre care tocmai v-am spus. Complex? Da. Şi acolo se află mesaje ascunse despre ce fac şi cum funcţionează, chiar şi în termenii de bază ai numerologiei.

Nivelul 10


Nivelul 10 se mai numeşte şi “Sursa Divină a Existenţei”. In numerologie numărul 10 se reduce la 1, ceea ce indică energia “noilor începuturi”. Este primul dintre cele trei “Nivele Dumnezeieşti”, nivele ce reprezintă “chemarea la înţelegerea divinităţii tale.” Nivelele zece, unsprezece şi doisprezece sunt foarte diferite de celelalte nivele. Ele sunt nivelele cheie de procesare. Sunt “nivele de acţiune”, deoarece facilitează divinitatea interioară, înlesnind astfel iluminarea şi reamintirea a ceea ce eşti.

Nivelul zece este nivelul ADN-ului pe care Lemurienii l-au folosit cel mai mult. A avut alt nume pentru Lemurieni, care nu s-au deranjat să enumere cele 12 nivele. Ei au văzut ADN-ul ca pe un altar, ca pe sursă divină a existenţei şi a divinităţii lor, a celei de a doua vederi. Ei nu l-au văzut ca biologie care să fie studiată în corpul Uman. Ei l-au văzut ca procesul vieţii!

Nivelul 11


Nivelul unsprezece nu se referă la energia zeiţei şi nici măcar la energia feminină. Termenul ebraic nu are nici o conotaţie feminină în limba ebraică. În schimb, Kryon indică faptul că această “înţelepciune a Divinului Feminin” este energia compasiunii pure şi este ceea ce lipseşte din echilibrul dualităţii pământului în acest moment. Poate că Profetul Miheia a fost mai înţelept în acest sens? Este nivelul care a fost intensificat odată cu tranzitul lui Venus din 2005 şi este adevăratul secret al păcii pe pământ. Fiinţele umane cu acest nivel intensificat au un echilibru energetic al dualităţii masculin – feminin. Este unul dintre “Nivelele Dumnezeieşti” care este intensificat în această perioadă, în pregătirea anului 2012. Lupta poate fi observată pe întregul Pământ între cei care vor să cucerească (vechea energie masculină, de vibraţie grea) şi cei care doresc să atingă echilibrul şi să facă un compromis (noul echilibru). Acesta este într-adevăr unul dintre nivelele principale care se schimbă cel mai mult şi este cel care va fi cel mai evident la personalitatea noilor conducători ai planetei. Fiţi atenţi la noii conducători mai echilibraţi de pe întregul pământ.

Nivelul 12


Nivelul doisprezece este foarte simplu. Este nivelul lui Dumnezeu, cel mai divin şi cu adevărat nivelul care este “Dumnezeul din interior.” Există multe nivele divine, însă acesta este 12… ultimul şi cel mai înalt vibraţional dintre toate. Care este rolul său? Kryon ne spune: “Nu aşteptaţi ca aceste nivele să facă ceva, nu mai mult decât face casa în care locuiţi. Nivelul doisprezece vă oferă pace, adăpost şi sentimentul de a fi acasă. Lăsaţi ca nivelul lui Dumnezeu să fie pentru voi toţi locul în care aţi ajuns acasă.”

Sfatuiesc pe orice dintre noi sa rosteasca mantrele de activare minim 12 minute zilnic, vizualizandu-le in energie vibranta alb aurie, litera cu litera, curgand ca un fluviu continuu, sau sa aprofundeze simbolul, si sa avem vesti minunate !

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro