marți, 27 ianuarie 2009

MATERIALIZAREA DORINTELOR


Concentreaza- ti intentiile pentru 2009

In fiecare moment, sadim semintele viitorului, prin intermediul gandurilor si intentiilor noastre. Un mod mai bun de concentrare a intentiilor este notarea lor pe hartie. Desi acesta este primul pas, multi oameni nu il fac si, drept urmare, intentiile lor raman vagi si neindeplinite.
Dupa trecerea in noul an, rezerva-ti timp pentru a te gandi ce doresti cu adevarat. Fii cat mai precis/precisa si nu-ti impune limite. Iti plantezi semintele in solul fertil al intentiei.

Abundenta materiala: Ce iti doresti la nivel material? Casa cu gradina? Noteaza pe hartie. Ia in considerare si recompensa senzoriala a dorintelor – sunet, pipait, vaz, gust si miros. Ce vrei sa vezisa auzi si sa simti in 2009?

Relatii: Noteaza-ti toate dorintele in materie de relatii – iubit/iubitaprieten icopii, parinti, colegi si altii.

Spiritual: Ce iti hraneste inima si sufletul? Vrei sa te retragi pentru meditatie? Incepi sa tii un jurnal?

Obiective personale: Ce domenii ale vietii tale doresti sa le dezvolti in acest an? Doresti o noua provocare intelectuala, de exemplu invatarea unei limbi straine, sau familiarizarea cu un program informatic nou?

Comunitate: Cum doresti sa iti aduci contributia la dezvoltarea cartierului tau, a tarii tale sau a lumii?

Sanatate: Care iti sunt obiectivele in materie de sanatate pentru anul viitor? Sa inveti sa meditezi? Sa ai un somn normal, odihnitor? Vindecarea ranilor emotionale mai vechi? Noteaza tot ce iti doresti pentru bunastarea fizica si emotionala.

In practica
Pastreaza lista la tine si citeste-o o data sau de doua ori pe zi, de asemenea inainte de meditatie. Atunci cand meditezi, patrunzi dincolo de eu-minte, in campul tuturor posibilitatilor. Detaseaza-te de exterior si lasa puterea creatoare infinita sa aiba grija de detali

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro